Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére

Vásárolj Leitz WOW termékeket min. bruttó 5000 Ft összegben, TÖLTSD FEL  a vásárlási bizonylatot és már postázzuk is a garantált ajándékot, egy Leitz WOW tolltartót. Ráadásként MEGNYERHETED a 10 db Fuji Instax Mini 9 polaroid fényképező egyikét is!

A promóció 2019. október 31-ig tart.

Ugrás az oldal tetejére

REGISZTRÁCIÓ

Személyes adatok

Töltsd fel a Vásárlást igazoló Bizonylatot

Kérjük KATTINTS IDE a részvételi szabályzat megtekintéséhez.
An error has occurred while getting captcha image

Iratkozz fel a Leitz hírlevelünkre, hogy mindig friss hírekkel szolgálhassunk Neked!Adatvédelmi Tájékoztatónk megtekintéséhez KATTINTS IDE.

Ugrás az oldal tetejére

TUDTAD?

Hatékonyabb a tanulás, tovább megmaradnak az emlékezetben az információk, ha a tanulás színes környezetben történik, ezért nem mindegy, hogy milyen kiegészítők vesznek körül az otthoni tanulás során. Praktikus termékeink nem csak az iskolai dokumentumok rendszerezésében és tárolásában lesznek hasznodra, de vidám színviláguknak köszönhetően a tanulási folyamatokat is segítik.

Ugrás az oldal tetejére

Active iratrendezők

Az egyedülálló, szabadalommal védett, polifoam anyagból készült iratrendezőket akár táska helyett is használhatod, amit számos praktikus funkció, többek között tolltartó, zsebek és gumiszalagos záródás is segít.

Irodai ollók

A titán bevonatos, acél pengével rendelkező WOW ollók tökéletes vágási teljesítményt garantálnak minden iskolai vagy irodai feladathoz. Ergonómikusan kialakított markolata
kényelmes használatot tesz lehetõvé.

Click&Store

A Click&Store dobozokban kényelmesen elférnek a munkafüzetek, füzetek, de újságok, katalógusok tárolására is kiválóan alkalmasak. A kisebb iskolaszerek, irodaszerek rendszerezéséhez a rendszerező dobozok biztosítanak jól átlátható tárolási megoldást.

Tűzőgép & lyukasztó

Megbízható tűzőgépek és lyukasztók a mindig tökéletes eredményért. Ergonómikus kialakításuknak és az egyedülálló NeXXt technológiának köszönhetően könnyű és megbízható használatot biztosítanak.

Ugrás az oldal tetejére

SZERETNÉL EGY INSPIRÁLÓ TANULÓSARKOT?

Kiváló minőségű és vidám színekben pompázó Leitz WOW asztali kiegészítőink szuper, inspiráló környezetet biztosítanak a tanuláshoz. Válaszd ki kedvenc WOW színedet és meríts ihletet!