Campanya Leitz Icon - Satisfacció garantida!

Campanya Leitz Icon - Satisfacció garantida!

    

100% fàcil, 100% qualitat, 100% rendiment!  

Estem tan segurs de la qualitat i funcionalitat d’aquest producte que llancem la INICIATIVA LEITZ ICON, SATISFACCIÓ GARANTIDA!

Per a tots els que compreu el producte entre l’1/04/2015 i el 31/08/2015, si no en quedeu totalment satisfets, tindreu l’oportunitat de retornar-lo en un termini de 15 dies i Leitz us retornarà l’import de la compra.Per saber-ne més, consulteu les bases i la sol.licitut. 

 

FÀCIL
FÀCIL

Canviar les etiquetes mai no havia estat tan fàcil.
Només cal que encastis el cartutx i prou.

 

3 EN 1

3 EN 1

Substitueix les impresores d´etiquetes, 
les màquines de retolar i les fulles
d´etiquetes.

VERSÀTIL

VERSÀTIL

Múltiples formats, fins a 88 mm d’ample i 2,7 m de llarg.

PORTÀTIL

PORTÀTIL

Et pots endur la impressora Leitz Icon on vulguis. Utilitza el set de bateries d’ió liti opcional. En tindràs per a 12 hores o bé per a 1.200 etiquetes.

INTEL·LIGENT

INTEL·LIGENT

Basada en apps, wifi, portàtil, treballa tant amb PC, com amb Mac, tauletes i smartphones.

RÀPIDA

RÀPIDA

Imprimeix fins a 200
etiquetes por minut.

"Leitz Icon és la solució que buscava per fer els identificadors per als nostres esdeveniments. Gràcies a la possibilitat de controlar-la des de l’smartphone, em sento lliure per moure’m i puc oblidar-me de cables i connexions a l’ordinador."

Veronica Bertoli – Recepcionista

"Leitz Icon resol totes les necessitats d´etiquetatge que tenim de forma ràpica i eficaç des de qualsevol dispositiu. Ens permet optimitzar el nostre temps i millora la qualitat de les nostres feines d´etiquetatge i retolació". 

Pilar Bonilla - Responsable d´administració

“Leitz Icon és la solució perfecta per fer cartells, avisos i per retolar al magatzem, perquè es pot fer directament des de la tauleta i, a més, té cinta de plàstic que és més resistent.. És el súmmum de l´eficiència!"

 

Adi Kadric – Servei tècnic